Raktáron Súly: 0.03 kg

Tengerkék karkötő

A Hold ezüstje csillog a kék gyöngyökön, amelyet a Balaton ihletett. Mindegyik gyöngyszem kézzel és nagy lelkesedéssel készült, hogy amennyiben ezt választja, viselete éke legyen. Belső kerülete: 15,5 cm  
3 250 Ft

A Hold ezüstje csillog a kék gyöngyökön, amelyet a Balaton ihletett. Mindegyik gyöngyszem kézzel és nagy lelkesedéssel készült, hogy amennyiben ezt választja, viselete éke legyen.

Belső kerülete: 15,5 cm

 

Szállítás

Csomagküldő csomagpont

Packeta


A csomagautomaták linkét itt tekintheti meg, ha a link nem működik,másolja be a fősorba,és válasszon! https://www.packeta.hu/atvevohelyek Kérem, a rendelés végén a megjegyzés rovatban jelezze, hogy melyik automatában szeretné átvenni a csomagot!

Szállítási díj: 700 Ft

Személyes átvétel


Keszthelyen személyesen is átvehető és fizethető a termék előre egyeztetett helyen és időben.

Magyar Posta


A termék(ek)et elsőbbségi és ajánlott küldeményként a Magyar posta viszi házhoz, miután beérkezett a vételár és a postaköltség.

Szállítási díj: 855 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

MPL csomagautomata


A csomagautomaták linkét itt tekintheti meg, ha a link nem működik,másolja be a fősorba,és válasszon! http://www.postapont.hu/partnermaps/csomagautomata/ Kérem, a rendelés végén a megjegyzés rovatban jelezze, hogy melyik automatában szeretné átvenni a csomagot!

Szállítási díj: 1 295 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek