Raktáron Súly: 0.02 kg

Zenei motívummal díszített lila karkötő

Nyolcad díszítéssel készült, a lila több árnyalatát felhasználva, ezüsttel megfűszerezve készült ez a karkötő. A gyöngyszeemek kézzel készültek, a nyugvó nap színei inspirálták ezt a darabot. Belső kerület: 18 cm Ha egyedi kérése van, kérem, vegye fel velem…
3 250 Ft

Nyolcad díszítéssel készült, a lila több árnyalatát felhasználva, ezüsttel megfűszerezve készült ez a karkötő. A gyöngyszeemek kézzel készültek, a nyugvó nap színei inspirálták ezt a darabot.

Belső kerület: 18 cm

Ha egyedi kérése van, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

Szállítás

Csomagküldő csomagpont

Packeta


A csomagautomaták linkét itt tekintheti meg, ha a link nem működik,másolja be a fősorba,és válasszon! https://www.packeta.hu/atvevohelyek Kérem, a rendelés végén a megjegyzés rovatban jelezze, hogy melyik automatában szeretné átvenni a csomagot!

Szállítási díj: 700 Ft

Személyes átvétel


Keszthelyen személyesen is átvehető és fizethető a termék előre egyeztetett helyen és időben.

Magyar Posta


A termék(ek)et elsőbbségi és ajánlott küldeményként a Magyar posta viszi házhoz, miután beérkezett a vételár és a postaköltség.

Szállítási díj: 855 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

MPL csomagautomata


A csomagautomaták linkét itt tekintheti meg, ha a link nem működik,másolja be a fősorba,és válasszon! http://www.postapont.hu/partnermaps/csomagautomata/ Kérem, a rendelés végén a megjegyzés rovatban jelezze, hogy melyik automatában szeretné átvenni a csomagot!

Szállítási díj: 1 295 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek